Ga naar de inhoud
- Aardappelen met Harissa en kwartelfilet
- Afrikaanse kip met bloemkoolcrumble
- Aubergine met zuiderse vulling en feta
- Aubergineschotel
- Aubergineschotel met biefstuk
- Biefstuk met kerstomatensaus en babyspinazie salade
- Biefstuk met ratatouille in de oven
- Bloemkool met tonijn in de oven
- Bloemkoolpuree en zalm in pistachekorstje
- Bloemkoolsteaks
- Boekweitpannenkoek met spinazie, pompoen en ricotta
- Boekweitpasta met preisaus en witte vis
- Borsjtsj
- Broccoli-couscous met gepocheerde zalm en citroensap
- Broccoli prei ovenschotel
- Broccolisalade met kibbeling
- Bulgur met pittige kikkererwten
- Bulgur risotto met peterselie, prei en verse geitenkaas
- Champignons stroganoff
- Courgette pannenkoek met tartaar van rauwe zalm en kruidensalade
- Courgettetaart met aardappel en paprika
- Curry van kikkererwten en zoete aardappel
- Currystoofpotje met kikkererwten, zoete aardappel en boerenkool
- Dahl met kabeljauw
- Doperwten met kip en appel
- Eend met butternut, gedroogde tomaat en yoghurt dressing
- Flatbread pizza
- Forel in papillot op mediterrane wijze, met couscous
- Gehaktschotel met sperziebonen
- Gehaktballetjes met groentjes
- Gekruide tofu, aubergine, zoete aardappel toren met mozzarella en tijm
- Gepofte zoete aardappel met zeebaars uit de oven en witloof salade
- Geroosterde aubergines
- Gezonde croque
- Gevulde forel op een bedje van bloemkool
- Gezond gehaktbroodje met bloemkool
- Gezonde Moussaka
- Gezonde quiche
- Gnocchi-bake met aubergine en mozzarella
- Groene shakshuka
- Hamburger ‘maison’
- Heilbot met notenrumble, rucola en pompoenpuree
- Hertenbout met tijm en abrikozenconfituur
- Hollandse peulvruchtensalade met kruidendressing
- Karnemelkstampers
- Kip met pastinaak kroket, tartaar, bloemkool en radijs salade
- Kip-champignonrisotto
- Kippenstoofpotje met pancetta en champignons
- Kroketten van pastinaak en kastanjes
- Maaltijdsoep met linzen en bloemkool
-
- Ovenschotel met zalm en duo van puree
- Ovenschotel met spinazie en ei
- Ossobucco van kalkoen
- Pittige linzensoep
- Pizza Margarita met bloemkoolbodem
- Quinoa met courgette en tofu
- Quinoa met ovengroentjes en lamsfilet
- Quinoa met geroosterde groenten en cottage cheese
- Quinoa van geroosterde groenten
- Regenboogwraps
- Rijstschotel met prei, feta en gehakt
- Rode kool met kip en sinaasappel
- Snelle bami
- Spaghetti carbonara
- Spaghetti courgetti met pesto, tomaatjes en tofoe
- Spaghetti van courgette, ricotta en Italiaanse ham
- Spirelli met scampi, spinazie, erwtjes en pesto
- Stoemp van pompoen en savooi
- Stoofpotje met linzen
- Taart met groentjes, kaas en ham
- Tabouleh met avocado
- Taboulé van rijst, wintergroenten en noten
- Tartelette met rode biet, pompoen en geitenkaas
- Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten
- Thaise rode curry met kip
- Tikka massala met wortelfriet en Parmezaan
- Varkensvlees met pancetta en parmezaan en bloemkoolcouscous
- Vegetarische groentestoofpotje
- Vistortilla’s met avocado en gekaramelliseerde rode ui
- Witloof in hesp met bloemkoolsaus
- Wortelpasta met ricotta en erwten
- Zalm met zoete aardappel en courgetti
- Zalmfilet met kruidenkorst, peterseliewortel en kervelsausje, avocado salade
- Zeebaars in zoutdeeg
- Zoete aardappelfrietjes
- Zoete aardappel pizzaatjes
- Zoete aardappelstamppot met zalm, kool, pinda en taugé