info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Ik ben Tom Vandenbussche, gepassioneerd wielergek en diëtist! Ook in de fitness vind je mij regelmatig terug of voor de klas als docent voeding en sportvoeding bij Syntra West. Daarnaast geef ik regelmatig voordrachten en workshops voor groepen.

Vanaf april 2015 ben ik op zelfstandige basis gestart nadat ik heel wat (levens)ervaring heb opgedaan als oncodiëtist in het Sint-Jozefskliniek te Izegem. Ik was daar een belangrijke schakel van het palliatief en oncologisch supportteam.

Als zelfstandig diëtist en sportdiëtist ben ik zeer betrokken bij verschillende projecten en persoonsgebonden doelstellingen waarbij ik persoonlijke ondersteuning aan de hand van voeding bied. Ik ga hierbij geen uitdaging uit de weg om een zo uitgebreid mogelijke support te verlenen! Hoe groot of klein uw persoonlijk project ook is.

Ik ben lid van de Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten en erkend bij het RIZIV. Ik heb mijn eigen praktijk in Zedelgem dat ik verder uitbouw als groepspraktijk diëtist Tom, waarbij ik via mijn visie andere veelbelovende diëtisten inspireer en ondersteun. Hierbij mik ik op een kruisbestuiving van kennis gecombineerd met expertise waarbij elke diëtist zijn specifieke specialisaties heeft om te beantwoorden aan elk type hulpvraag.

Beschikbaar:

Specialisaties:

Opleidingen: