Ingrediënten:
- 150 gram broccoli
- ½ prei
- 50 gram champignons
- 1 el olijfolie of kokosolie
- 100 gram (runder)gehakt
- 40 ml crème fraiche
- 50 gram blauwschimmelkaas (of gorgonzola)
- 50 gram geraspte 30+ kaas
Bereidingswijze:
- Snijd de broccoli in roosjes. Kook ze in 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.
- Snijd de prei in ringen en de champignons in plakjes. Bak prei, champignons en gehakt gaar in wat kokosolie. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
- Verwarm in een steelpan de crème fraiche en smelt hierin de blauwschimmelkaas.
- Doe de broccoli en het gehaktmengsel in een ovenschaal. Giet de kaassaus erover en bestrooi de schotel met de geraspte kaas.
- Zet 15 minuten in het midden van de oven.