Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 250g mie nestjes
- 1 teentje look
- 1 cm verse gember
- 900g nasi-bami groenten
- 3 el kokosolie
- 3 el sojasaus
- 50g ongezouten pindanoten
- 4 eieren
Bereidingswijze:
- Kook de mienestjes zoals de aanwijzing op de verpakking en giet af. Snijd of pers de knoflook fijn. Schil en rasp de gember.
- Verhit 2 el olie in een wokpan en bak de look en gember 1 min aan. Voeg de groenten toe en roer voor 4 min tot ze geslonken zijn.
- Kook de mie nestjes zoals de aanwijzing op de verpakking en giet af. Snijd of pers de knoflook fijn. Schil en rasp de gember.
- Verhit 2 el olie in een wokpan en bak de look en gember 1 min aan. Voeg de groenten toe en roer voor 4 min tot ze geslonken zijn.
- Hak de pinda’s grof
- Voeg de mie nestjes bij de groenten en breng op smaak met sojasaus.
- Neem 1 el olie en bak de spiegeleieren. Kruid met peper zout.
- Serveer het ei op de mie nestjes met groenten en strooi de pinda’s er over.