Samenwerking Fit & Fresh

Fit & Fresh maakt gezonde, evenwichtige kant – en klare maaltijden die je enkel nog hoeft op te warmen. Op die manier zijn we de perfecte partner of tool om je doelen te helpen bereiken. Kies zelf tussen fit-meals, diet- meals, salade’s of leuke extra’s. New in 2023:  proteïnesoepen met toevoeging van collageen in het assortiment. Bestel op www.fitandfresh.be en ontvang je maaltijden telkens op maandag.

10 % Korting op kant en klare maaltijden van Fit & Fresh via kortingscode: Tom10

Fit Fast Food for Everyone!

Bij Fit & Fresh, een bedrijf van Belgische bodem, geloven we dat iedereen vers, lekker én evenwichtige voeding verdient. Maar ons hectische leven maakt dat niet altijd makkelijk en vragen we ons dus vaak af hoe kan je voor jezelf zorgen ook al heb je het druk? 

We zijn vaak op zoek naar een gezond evenwicht om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze vrienden, familie, werk, sport, hobby’s en vooral onze gezondheid. Dit evenwicht vinden wordt vaak verstoord omwille van een gebrek aan tijd.

Met onze kant-en-klare, evenwichtige maaltijden willen wij jullie helpen om het evenwicht terug te vinden.

Healthy, tasty!

  • Kies uit ons vast of suggestie assoritiment
  • Overheerlijke en smaakvolle gerechten
  • Koolhydraatarm !
  • Zonder toegevoegde suikers en laag aan verzadigde vetzuren
  • Kwaliteitsvolle en kraakverse producten
  • Lokale leveranciers, lokale producten
  • Ready 2 eat: enkel opwarmen en genieten!
  • Lang houdbaar wegens een geavanceerd verpakkingssysteem
  • Ambachtelijk door chefs zelf bereid