Biefstuk met ratatouille in de oven

Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 1 courgette 
  • 1 aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 3 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 400g tomaten
  • 400g biefstuk 

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Snijd de courgette, aubergine en paprika in gelijke blokjes. Pers de look fijn en versnipper de rode ui. 
  • Neem alle groenten, knoflook, ui en tomatenblokjes en vermeng dit met 2 el olie en de Italiaanse kruiden. Breng nog op smaak met peper en zout.
  • Leg dit op een bakplaat of in een ovenschaal en steek in de oven voor 30min.
  • Neem een pan met 1 el olie en bak de biefstukken gaar.
  • Serveer de biefstukken met de ratatouille.