Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 3 el balsamicoazijn
- 1 el agavesiroop of honing
- 2 rode uien, in ringen
- 150 ml yoghurt
- 1 bosje koriander, fijngehakt
- sap van ½ limoen
- 4 witte visfilets (schelvis, kabeljauw,…)
- bloem
- olijfolie
- 4 torilla’s
- 100 g ijsbergsla, fijngesneden
- 2 avocado’s, in plakjes
- 2 rode pepertjes, fijngesnipperd
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de balsamicoazijn met de agavesiroop, voeg de ringen rode ui toe en laat 10 min karamelliseren.
- Meng de yoghurt met de helft van de koriander en het limoensap. Kruid met zout en peper.
Wentel de visfilets door de bloem en bak ze goudbruin in olijfolie. Leg op elke tortilla een visfilet, een beetje ijsbergsalade, plakjes avocado, verse koriander, rode ui en wat chilipeper. Besprenkel met de yoghurtsaus.