SANAS

Sinds begin 2017 ben ik verdeler van de voedingssupplementen van Sanas. De Lotto Soudal wielerploeg en meerdere topsporters werken  uitsluitend met de voedingssupplementen van Sanas.

De reden waarom ik met Sanas in zee ben gegaan is  omdat ze een Belgisch bedrijf zijn met een eigen productielijn waar de voedingssupplementen worden ontwikkeld. De mensen achter Sanas zijn echte wetenschappers waardoor ik 1 op 1 met hen kan samenwerken. Indien sporters of personen die ik begeleid specifieke wensen hebben kunnen de producten van SANAS hierop aangepast worden.

Sanas, dat zijn kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Het aanbod is gebaseerd op 5 pijlers: energiekrachtuithoudinggezondheid gewichtsverlies. Ontdek het uitgebreide assortiment & kies het voedingssupplement dat de ideale aanvulling vormt op jouw voedingspatroon en type sport.

Indien je vragen hebt rond bepaalde voedingssupplementen of graag wil weten welke producten best bij jou zouden passen, neem dan gerust contact met me op.

Geef gerust je bestelling aan mij door je krijgt 10 % korting!

prijslijst consument okt19