info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Om u nog beter en persoonlijker te begeleiden raad ik sterk een DNA analyse aan. 
In samenwerking met BiometrIQ kan ik zo nagaan welke voedingsstrategieën het beste bij jouw passen om zo je gewenste doel te bereiken. 

What’s in a name?

Via een speekseltest wordt in het labo je DNA profiel bepaald. Jouw 20.000 genen bepalen namelijk hoe je lichaam is opgebouwd en hoe het omgaat met voeding, sport/beweging en levensstijlfactoren

Wat Tom uit de analyse kan bepalen: 

Algemeen:

Afslank:

Sport:

Let op: je genetisch profiel bepaald niet je huidige gesteldheid of je toekomst. Door de analyse kan je net preventief je voeding en levensstijl aanpassen om eventuele tekorten en mogelijke welvaartsziekten te vermijden.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk: 

 1. DNA staal
  Op basis van een speekseltest kunnen we snel en pijnloos jouw DNA staal afnemen voor verder onderzoek. 
 2. Registratie 
  Bij de registratie van je DNA straal brengen we jouw unieke levensstijl in kaart. Jouw labo analyse is zo extra persoonlijk. 
 3. Labo Analyse
  In een medisch laboratorium wordt jouw DNA staal aan de hand van de laatste technologie onderzocht, dit duurt ongeveer 6 weken.
 4. Consult 
  Tijdens het consult help ik jouw inzichten uit het afslankrapport om te zetten in doelgerichte acties.

Kostprijs DNA-analyse met hierbij alle praktische adviezen wat bij jou past: 

Afspraak inplannen:

Herbij een aantal reviews die een DNA analyse bij mij hebben gedaan:

Jo Verniers: DNA-analyse & voedingsbegeleiding zijn een aanrader voor iedereen, jong, oud, sporter, recreant, voor ieder potje een (gezond) dekseltje.

Kris Rooms: Ik bleef maar inzetten op intermittent vasten en koolhydraatbeperkt eten. Heb dan een DNA analyse gedaan en bleek dat ketogeen dieet beter voor me zou zijn en mijn gewicht gaat nu terug mooi naar beneden.


Rita Depuydt: Ik heb eindelijk een oorzaak gevonden voor mijn vermoeidheid en gewichtsschommelingen vanuit mijn DNA analyse


Jill Monbalieu: De DNA analyse was een grote meerwaarde. Ik was me te hard aan het focussen op het beperken van koolhydraten en vetten, maar dit was niet nodig en mijn gewicht is mooi naar beneden gegaan. Ik weet nu ook wel sport best bij me past.


Jarne Dhaene: Ik had constant last van ontstekingen en opgeblazen gevoel. Vanuit mijn DNA bleek dat ik lactose gevoelig was en snelle suikers moest beperken en voel me veel beter.


Frank Soenen: Met de uitleg van mijn DNA analyse heb ik eindelijk de kennis hoe mijn lichaam in elkaar zit en ga ik bewuster om met gezonde voeding en welke mogelijk tekorten in vitamines en mineralen ik rapper zal krijgen. Cafeïne en stress hebben ook een negatief effect op mijn lichaam.


Jens Keukeleire: De DNA analyse heeft enorm veel bevestigd, maar me ook nieuwe dingen geleerd. Had ik dit maar vroeger in mijn carriere gedaan.


Jelle Wallays: Fantastisch om via de inzichten uit mijn DNA mijn trainingen verder te optimaliseren.