info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Samenwerking met Foodbag

Cliënten vragen me vaak of ik er maaltijdboxen zijn die ik kan aanraden. Bij een maaltijdbox krijg je de ingrediënten en de bijhorende recepten voor een aantal maaltijden thuis geleverd. Je moet gewoon de handleiding volgen en je tovert in no-time een lekkere maaltijd op tafel. Geen stress meer omdat je nog moet bedenken wat je die dag zult eten en je wint er zeker en vast tijd mee want je moet zelf geen boodschappen doen.

Mijn favoriete maaltijdboxen zijn die van Foodbag. Eerst en vooral omdat Foodbag een op-en-top Belgisch bedrijf is, wat ik belangrijk vind in deze tijden #kooplokaal. Voor hun producten gaan ze op zoek naar zo veel mogelijk Belgische leveranciers. Ze kiezen bovendien voor seizoensgebonden en biologische ingrediënten waar mogelijk waarbij duurzaamheid belangrijk is. Tot slot hebben ze een gevarieerd aanbod waarbij je een ruime keuze hebt om ook koolhydraatarm te eten, zoals met de ‘Sanaboxen’.

Zin om Foodbag eens uit te proberen? Gebruik de kortingscode Dieet22TVDB en je ontvangt €20 euro korting bij je eerste bestelling.

PS: geen tijd om zelf maaltijden te bereiden, kijk zeker eens bij 0’Sofit. Hierbij worden verse gezonde maaltijden voor je bereid en kant-en-klaar thuis geleverd. Gebruik kortingscode TOM10 en je krijgt 10% korting op je eerste bestelling.

Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant