Yoghurt-frambozenijsje
Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 250 g magere natuuryoghurt
- 1 el agavesiroop
- 125 g frambozen (vers of diepvries)
- 4 waterijsvormpjes
Bereidingswijze:
- Meng 250 g natuuryoghurt met 1 eetlepel agavesiroop
- Schep er voorzichtig 125 g frambozen onder
- Verdeel de frambozenyoghurt over de 4 waterijsvormpjes
- Laat minstens 2u opstijven in de diepvries
Kokos-bosbessenijsje
Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 125 g bosbessen
- 1 el agavesiroop
- 2,5 dl kokosmelk
- 4 waterijsvormpjes
Bereidingswijze:
- Mix 125 g bosbessen met 1 eetlepel agavesiroop tot een glad sausje
- Verdeel 2,5 dl kokosmelk over 4 waterijsvormpjes en gier er het bosbessensausje bij.
- Roer lichtjes zodat er gekleurde streepjes ontstaan
- Laat minstens 2u opstijven in de diepvriezer