Aantal personen: 2
Ingrediënten:
- 1 kleine rode ui
- 1 wortel
- 1 zoete paprika
- 1/4 courgette
- 10 Kerstomaatjes
- 1 ui
- 100g groene boontjes
- olijfolie
- 150g quinoa
- 2 stukken lamfsfilet
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 170°.
- Snij de ui, wortel, gele paprika, courgettes in stukjes. Doe vervolgens deze groenten in de ovenschaal.
- Doe een 4 tal eetlepels olijfolie over de ovenschaal. Vermeng de groenten goed door de olie.
- Zet de schaal in de oven en zet de timer op 40 minuten. Roer de groenten om de 5 à 10 minuten om.
- Neem de gewenste hoeveelheid quinoa. Spoel deze af onder de kraan en doe hem in een pot met de dubbele hoeveelheid water. Laat zachtjes gaar koken.
- Snijd de zoete paprika en tomaatjes in partjes. Voeg de laatste 15 minuten de overige groenten toe. Roer nog regelmatig om.
- Als de ovenschaal bijna uit de oven mag, bak je de lamsfilet 3 à 4 minuten in olijfolie.