Notenbrownie

Ingrediënten:

  • 6 el cacaopoeder zonder suiker
  • 125 g palmsuiker of 3 el stevia
  • 300 g amandelmeel
  • 1 tl vanille-extract
  • snufje Himalaya zout
  • 1 tl wijnsteenpoeder (bakpoeder)
  • 3 eieren
  • 250 ml kokosmelk
  • reep chocolade (70% cacao)
  • 50 g walnoten
  • 50 g pecannoten

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Doe alle droge ingrediënten in een kom en klop de eieren en kokosmelk door. Meng tot een gladde massa.
  • Vet een lage rechthoekige ovenschaal of cakevorm in met kokosvet.
  • Doe het beslag erin en besprenkel het met stukjes chocolade.. Stop ook wat stukjes in het beslag. Verkruimel de noten erop.
  • Bak 30 minuten in de oven en laat 10 minuten afkoelen.