Ingrediënten:
- 30 gram walnoten
- 100 gram witte kool (voorgesneden)
- 1 grote stengel bleekselderij
- 100 gram kipfilet
- 1,5 el mayonaise
- 1 tl kerriepoeder
- 2 tl water
- Peper en zout
Bereidingswijze:
- Kook de kipfilet in 10 minuten gaar in een pan met ruime hoeveelheid kokend water.
- Ondertussen doe je de witte kool in een grote kom.
- Maak de bleekselderij schoon, snijd deze in kleine stukjes en voet toe aan de witte kool.
- Dressing: doe de mayo, kerriepoeder en 2 theelepels water in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout. Meng tot alle ingredienten goed gemixt zijn.
- Schenk de dressing over de groenten.
- Haal de kipfilet uit de pan en snijd deze in stukken. Strooi er een beetje peper en zout over en meng met de groenten.
- Strooi als laatste de walonoten eroverheen en serveer.