Kip kerrie salade

Ingrediënten:

  • 30 gram walnoten
  • 100 gram witte kool (voorgesneden)
  • 1 grote stengel bleekselderij
  • 100 gram kipfilet
  • 1,5 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 2 tl water
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

  • Kook de kipfilet in 10 minuten gaar in een pan met ruime hoeveelheid kokend water. 
  • Ondertussen doe je de witte kool in een grote kom. 
  • Maak de bleekselderij schoon, snijd deze in kleine stukjes en voet toe aan de witte kool. 
  • Dressing: doe de mayo, kerriepoeder en 2 theelepels water in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout. Meng tot alle ingredienten goed gemixt zijn. 
  • Schenk de dressing over de groenten. 
  • Haal de kipfilet uit de pan en snijd deze in stukken. Strooi er een beetje peper en zout over en meng met de groenten. 
  • Strooi als laatste de walonoten eroverheen en serveer.