Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 200 g bulgur (gedroogd)
- groentebouillon
- 600 g kikkererwten (uit blik)
- 150 g warmoes
- 180 g courgette
- 2 el ras el hanout
- 1 el Indische currypoeder
- Zout
Bereidingswijze:
- Laat de bulgur in hete groentebouillon koken.
- Rasp de courgette. Snij de warmoes in eer fijne reepjes.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Meng de kikkererwten met de currypasta en laat de helft hiervan 15 à 20 minuten roosteren in de oven.
- Stoof de overige kikkererwten in weinig olie tot de aroma’s vrijkomen. Meng er de bulgur onder en laat 2 minuten meestoven. Voeg eventueel wat groentebouillon toe indien de mengeling te droog is.
- Haal van het vuur en meng er de warmoes en courgette onder. Breng op smaak met zout.
- Voeg er net voor het serveren de krokante erwten onder.