Over

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Welkom bij diëtist Tom Vandenbussche!

Ik heb mijn eigen praktijk in Zedelgem, gelegen tussen Torhout en Brugge. Daarnaast ben ik verbonden als sportdiëtist aan Pulso Preventielab in Zwevegem  en voor ik ook consultaties uit in de groepspraktijk Revasport in Izegem.

Mijn specialisaties zijn gezonde voeding, sportvoeding, over- en ondergewicht, voedselallergie -en intollerantie en maag- en darmproblemen. Verder wil ik mij graag profileren als sportdiëtist en meer specifiek wielerdiëtist. Ook als onderneming, vereniging, sportclub en school kan er met mij samengewerkt worden voor het geven van workshops, voordrachten, infosessies en begeleiding naar gezonde voeding en sportvoeding.

Op deze website kom je meer te weten over mijn achtergrond, voor welke diëten je bij mij terecht kan, mijn werkwijze en prijzen. Ik plaats regelmatig gezonde en gemakkelijke recepten op de website en post af en toe nieuwtjes op vlak van voeding en sport. Ook mijn mening over bepaalde actuele thema’s die in de media verschijnen vind je op mijn website.

Ontdek in het menu al mijn rubrieken en stel gerust jouw specifieke vragen via de contactpagina.