info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Praktijk wordt verder uitgebreid met Josephine

Vanaf juli 2021 komt Josephine Defreyne de praktijk Dietist Tom versterken. Josephine heeft indruk gemaakt tijdens haar stage bij diëtist Tom in maart. Ze heeft eenzelfde visie rond gezonde voeding en levensstijl en is zeer gedrevenheid om jouw zo goed mogelijk te helpen.

Josephine stelt zichzelf graag voor:

Hallo, mijn naam is Josephine Defreyne.  In 2021 studeerde ik af als diëtiste en kreeg ik de kans om na mijn stage bij Tom hier aan de slag te gaan. 

In mijn vrije tijd vind je mij vooral terug op een volleybalveld of een tennisveld, maar ik hou er ook van om te experimenteren in de keuken en op mijn schilderdoek.

Naast advies voor gezonde voeding bij volwassenen, focus ik mij vooral op overgewicht en eetproblemen bij kinderen, eetstoornissen en begeleiding voor en na bariatrische chirurgie.

Als diëtiste ga ik altijd op zoek naar de diepere oorzaak van het probleem en zoek ik samen met jou naar een oplossing.

Naast mijn werk in de praktijk blijf ik mezelf verder ontwikkelen als diëtiste door het volgen van verschillende opleidingen.

Josephine zal op donderdagavond en zaterdag in de praktijk werken.

Je kan hier al een afspraak bij haar maken:

Tom, Annelies en onze ‘rookie’ Josephine hebben elk hun eigen specialiteit om jouw zo goed mogelijk te begeleiden bij uw specifieke problematiek. Hierbij nog even op een rijtje bij wie je terecht kan voor:

  • Tom: sportvoedingsadvies, intermittent vasten en DNA analyses.
  • Annelies: maag- en darmproblemen, voedingsallergieën en -intoleranties.
  • Josephine: overgewicht en eetproblemen bij kinderen, eetstoornissen en voor en na bariatrische chirurgie (maagverkleining).
Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant