Gelukkig en gezond pasen!

Aan iedereen een gelukkig en gezond paasfeest!

Zin een stukje chocolade? Kies dan voor zwarte chocolade met minimum 70% cacao. Zwarte chocolade heeft vele gezondheidsvoordelen:
– Het verlaagt de slechte LDL cholesterol wat risico op hart- en vaatziektes doet dalen.
– Zwarte chocolade bevat flavonoïden. Dit is een antioxidant dat de bloedbanen elastischer maakt, stimuleert vertering, gaat verouderingsproces tegen, is goed voor het geheugen en heeft kankerremmende eigenschappen.
– Is rijk aan de vitamines A, B12, D en E e bevat de mineralen magnesium en koper
– Pure chocolade eten geeft je een prettig gevoel. Bij het eten komt het geluksstofje endorfine vrij, bevat het het liefdeshormoon fenylethylamine en in de chocolade zelf zit serotonine, dat werkt als een antideppresivum.

Om van deze gezondheidsvoordelen te genieten mag je dagelijks 10 g zwarte chocolade eten. Smakelijk!