info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Samenwerking met Fit Foodz

Geen tijd om zelf een gezonde maaltijd klaar te maken? Dan heb ik de oplossing: Fit Foodz. Dit is een jong bedrijf die op maat een gezonde maaltijd voor u klaar maakt en bij u thuis diepgevroren levert. De hoeveelheden en richtlijnen uit jullie dagschema worden door Fit Foodz aangepast.

Gebruik de code DIETISTTOM2020 en je hebt 10 % korting bij iedere bestelling!

Meer informatie over Fit Foodz:
Iets meer dan een jaar geleden ontstond Fitfoodz. De webshop ontstond uit het idee om dagdagelijkse maaltijden, net iets gezonder te maken. In de loop van de tijd gingen we samenwerken met Diëtist Tom en gingen we ook de maaltijden op maat gaan klaarmaken. Tom maakt voor zijn klanten een voedingsschema en wij gaan aan de slag met dit schema. Door deze samenwerking en nog andere samenwerkingen werden we groter en begonnen we met het idee te spelen om ooit een shop met een kleine eetgelegenheid te starten. De ‘1e coronagolf’ kwam en we staken dit idee even in de koelkast. Ondertussen zijn we middenin de ‘2e golf’ dan toch gestart met onze shop. In de Knesselarestraat 33 te Oedelem kun je ons terugvinden. Hier hebben we vaste producten dat we verkopen zoals eiwitshakes, pindakaas, koffie van KOOON… Iedere week maken we ook een andere menu klaar om af te halen en op vrijdag en zaterdag kun je bij ons terecht voor een toch nog gezonde cheatmeal. We hopen in de toekomst nog veel meer te kunnen doen om de mensen bewust te maken dat gezond leven niet saai hoeft te zijn. Door Corona maatregelen zijn we momenteel beperkt, maar ooit raken we van dit virus van af en kunnen we onze ideeën loslaten op iedereen. 

Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant