info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Op verlof van woensdag 18 april tot 1 mei

Van woensdag 18 april tot dinsdag 1 mei ben ik op verlof voor de mountainbike meerdaagse JoBerg2C in Zuid-Afrika. Indien je een afspraak wenst te maken of vragen hebt, gelieve dit per mail te doen naar info@dietist-tom.be. Telefonisch ben ik niet bereikbaar.

Als je mijn avonturen wenst te volgen kan dit op de Facebookpagina “Ride Against MS – Sjoukje en Tom’s sportieve avonturen” of op de blog op mijn website “Ride Against MS – JoBerg2C – Zuid-Afrika”. Mijn vrouw Sjoukje Dufoer houdt dagelijks een dagboek bij voor de Krant van West-Vlaanderen die ik op de Facebookpagina en de blog, op mijn website, zal posten.

Vanaf woensdag 2 mei ben ik terug volledig tot jullie dienst om jullie verder te begeleiden!
W16 WIELRENNEN TOM SJOUKJE 2 gd5
Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant