Koude spruitensalade met kwartelei en Brusselse kaas

Ingrediënten:

  • 10 spruiten
  • 20 witte champignons
  • Teentje look
  • 30 g Brusselse kaas
  • 5 kwarteleitjes
  • 1 el walnotenolie
  • ½ el olijfolie
  • 1 kl graantjesmosterd
  • 1 kl citroensap
  • 1 snede meergranenbrood

 

Bereidingswijze:

  • Snij de spruiten fijn.
  • Kook de kwarteleitjes voor 5 minuten en pel ze.
  • Kuis de champignons en bak ze bruin, samen met de look.
  • Maak de vinaigrette door de walnotenolie te mengen met de olijfolie, mosterd, citroensap en een klein beetje water.
  • Snij het brood in blokjes en bak ze kort aan in een kleine hoeveelheid olijfolie. Opgelet want brood brandt snel aan dus hou het zeker in de gaten.
  • Verkruimel de kaas
  • Mix alles samen en serveer.