Voor 25 stuks
Ingrediënten:
- 100 g amandelen
- 100 g macadamia-noten (gegrild en gezouten)
- 1 banaan
- 40 g zwarte chocolade
- 50 g veenbessen
- 20 g gedroogde frambozen
- 100 g gele rozijnen
Bereidingswijze:
- Week de amandelen en macadamia-noten voor 30 min. in koud water en laat ze uitlekken.
- Pel de banaan en snij hem in plakjes.
- Hak de chocolade in grove stukken.
- Snij de veenbessen in stukken en meng de banaan eronder met de amandelen, de macadamia-noten, de rozijnen en de frambozen tot een compacte bol.
- Wikkel de bol in folie en laat 2 uur rusten in de koelkast.
- Maak kleine bolletjes van de compacte bol.
- Draai ze door de chocolade en bewaar ze op een koele plaats in een luchtdichte doos.
!! de balletjes zijn maximum 24 uur houdbaar. Er kan eventueel nog een beetje citroensap toegevoegd worden om te voorkomen dat de balletjes verkleuren.