Ingrediënten (± 4 personen):
- 8 wraps
- 2 kalkoensneden
- 1 avocado
- 1 tomaat
- 125 gram kruidenkaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 koffielepel kippenkruiden
Bereidingswijze (± 10min.):
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden gedurende ± 5min. langs elke kant. Kruid naar smaak met kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.
- Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.
- Snij de tomaat in fijne schijven.
- Besmeer de wraps met het avocadomengsel.
- Verdeel er de kalkoenreepjes en de schijfjes tomaat over.
- Rol de wraps op en steek eventueel vast met prikkers. Snij eventueel schuin middendoor.