Wrap Pepito

Ingrediënten (± 4 personen):

  • 8 wraps
  • 2 kalkoensneden
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 125 gram kruidenkaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel kippenkruiden

Bereidingswijze (± 10min.):

  • Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden gedurende ± 5min. langs elke kant. Kruid naar smaak met kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.
  • Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.
  • Snij de tomaat in fijne schijven.
  • Besmeer de wraps met het avocadomengsel.
  • Verdeel er de kalkoenreepjes en de schijfjes tomaat over.
  • Rol de wraps op en steek eventueel vast met prikkers. Snij eventueel schuin middendoor.