Aantal personen: 2
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 grote wortel
- 2 stengels selderij
- 1 venkel
- 1 zoete aardappel
- 200 g peultjes
- 2 tomaten
- 0,8 l water
- Peper
- 1 blik kikkererwten (400g)
- 100g quinoa
- 1 mespunt harissa
Bereidingswijze:
- Schil alle groenten en snijd ze in blokjes.
- Zet een pan op het vuur met 1 el olijfolie. Voeg hier alle groenten toe, behalve de tomaat. Laat aanstoven voor 10min. Voeg de tomaten toe en laat 5min meestoven. Voeg dan het water toe. Kruid met peper.
- Giet de kikkererwten in een zeef, spoel ze goed en laat uitlekken. Voeg ze toe aan d groenten. Kook mee voor 10min.
- Weeg de quinoa af en voeg ze toe bij de groenten. Laat nog 2min inkoken.
- Serveer met een mespuntje harissa voor een pittige smaak.