Voor 9 stuks
Ingrediënten:
- 75 g havervlokken
- 3 zachte dadels, ontpit
- 100 g pure chocolade
Bereidingswijze:
- Maak eerst de bodem. Kneed de havervlokken samen met het kokosvet tot een stevig deeg. Beleg op een bakplaat met bakpapier. Laat dit harden in de koelkast
- Vervolgens maken we karamel door de dadels fijn te duwen met wat water.
- Haal de bodem uit de koelkast en bedek deze met de laag karamel. Zet dit weer in de koelkast en laat opstijven
- Smelt de chocolade au-bain-marie. Haal de bodem weer uit de koelkast en snijd ze in repen. Dop ze in de chocolade en leg op een plaat bedekt goed met chocolade. Leg nog 1 uur in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
Voedingswaarde:
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-25-om-06.41.11.png?fit=1000%2C124&ssl=1)