S(portables)

Ingrediënten:

  • Havermout (80 g)
  • Rijpe banaan (125 g)
  • Rozijnen (20 g)
  • Hazelnoten (20 g)
  • Aardbeienconfituur (50 g)
  • Scheutje water
  • Pure chocolade (100 g)

Bereidingswijze:

  • Warm de oven voor op 175°C.
  • Meng de ingrediënten uitgezonderd de chocolade in een mengkom.
  • Doe eventueel een scheutje water bij indien het mengsel wat droog is.
  • Verdeel over een repenvorm of gebruik een bakplaat met bakpapier op de bodem.
  • Druk goed aan.
  • Bak in de oven op 175°C gedurende 20 minuten.
  • Duw de reepjes uit de vorm of snij het mengsel in 6 reepjes.
  • Bak ze nog los op een vel bakpapier gedurende 10 minuten tot de randen goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen
  • Smelt nu de chocolade au bain marie op een licht vuur in een steelpan. Giet vervolgens over de repen en laat afkoelen in de koelkast.
  • De repen zijn houdbaar tot 5 dagen na datum.

Voedingswaarde: