Ingrediënten:
- Havermout (80 g)
- Rijpe banaan (125 g)
- Rozijnen (20 g)
- Hazelnoten (20 g)
- Aardbeienconfituur (50 g)
- Scheutje water
- Pure chocolade (100 g)
Bereidingswijze:
- Warm de oven voor op 175°C.
- Meng de ingrediënten uitgezonderd de chocolade in een mengkom.
- Doe eventueel een scheutje water bij indien het mengsel wat droog is.
- Verdeel over een repenvorm of gebruik een bakplaat met bakpapier op de bodem.
- Druk goed aan.
- Bak in de oven op 175°C gedurende 20 minuten.
- Duw de reepjes uit de vorm of snij het mengsel in 6 reepjes.
- Bak ze nog los op een vel bakpapier gedurende 10 minuten tot de randen goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen
- Smelt nu de chocolade au bain marie op een licht vuur in een steelpan. Giet vervolgens over de repen en laat afkoelen in de koelkast.
- De repen zijn houdbaar tot 5 dagen na datum.
Voedingswaarde: