Ingrediënten:
- 250 g witte rijst
- 500 ml water
- 1 banaan
- 50 g honing
- 50 g rozijnen
- 50 ml kokosmelk
Bereidingswijze:
- Plet de banaan met een vork en meng met de honing, rozijnen en kokosmelk.
- Doe het water samen met de rijst en het mengsel in een pan. Roer even door het mengsel.
- Zet de kookplaat aan op een hoog vuur en laat uitkoken.
- Neem de pan van het vuur wanneer de brei stevig begint te worden.
- Laat het geheel even afkoelen en schep het vervolgens uit op een plaat of in een koelzak.
- Plet het geheel goed samen en plaats het overnacht in de koelkast.
- Snij het geheel de dag nadien in 12 stukken.
- Verpak elk stuk in een zilverpapier om mee te nemen tijdens het sporten.
Voedingswaarde:
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-21-om-07.38.50.png?fit=1000%2C125&ssl=1)
Tip: er zijn vele smaakvariaties mogelijk, denk maar aan: chocolade, kaneel, vanille-aroma of eventueel zelfs enkele schepjes eiwitpoeder.