Reep met vijgen en abrikozen

Aantal repen: 5

Ingrediënten:

  • 30 g whey eiwitpoeder
  • 50 g  pure chocolade 
  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 200 g gedroogde vijgen
  • 300 g skyr (Natuur)
  • 120 g volkoren havermout 
  • 80 g havervlokken

Bereidingswijze:

  • Hak de chocolade met een groot mes in stukjes. 
  • Snijd de abrikozen en de vijgen in stukjes.
  • Maal de vijgen tot een plakkerige puree met een mixer.
  • Voeg de skyr en de volkoren havermout toe en meng alles tot een egale massa. 
  • Schep in een kom dit mengsel om met havervlokken, de abrikozen en de chocolade.
  • Vorm de massa op een stuk bakpapier tot een rechthoek 
  • Laat de massa een nacht rusten in de vriezer of koelkast. 
  • Snijd deze koek in in 5 repen.

Voedingswaarde: