Aantal repen: 10
Ingrediënten:
- 200 g havermout
- 200 g havermeel
- 75 g whey eiwitpoeder
- 100 g ongezouten pinda’s
- 70 g gedroogde cranberry’s
- 150 g 100% pindakaas
- 20 g honing
- 400 g halvolle melk
Bereidingswijze:
- Hak de pinda’s fijn. Doe deze samen met de havermout, havermeel, proteinepoeder en cranberry’s in een grote kom en meng deze door elkaar.
- Meng de pindakaas, honing en melk of water met een staafmixer tot een glad geheel.
- Voeg nu deze twee mengsels samen.
- Kneed net zolang totdat het een egale massa is.
- Doe het mengsel in de ovenschaal en druk stevig aan totdat deze helemaal plat is.
- Zet de ovenschaal minimaal 3 uur in de koelkast.
- Haal de schaal uit de koelkast en haal het mengsel uit de schaal. Deze is inmiddels hard geworden. Snijd het geheel in repen.
Voedingswaarde:
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-20-om-06.48.00.png?fit=1000%2C143&ssl=1)