Voor 12 stuks
Ingrediënten:
- 300 g quinoa (ongekookt)
- 100 g gehakte noten naar keuze
- 50 g ongezoete kokosvlokken/schilfers
- 1 ei
- 200 g Griekse yoghurt
- 80 g pindakaas of notenpasta
- 3 el honing
- 1 tl citroen zeste
- 200 g gedroogde vruchten naar keuze (rozijn, abrikoos, mango,…)
- Snuifje vanillepoeder of – extract
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Leg de quinoa, noten, zaden en kokosvlokken in een pan met wat vetstof (plantaardige olie) en rooster voor 8 minuten
- Giet het mengsel in een grote kom en laat afkoelen
- Meng de rest van de ingrediënten hierdoor tot een smeuïg mengsel
- Schep het mengsel op de bakplaat en steek in de oven voor 15min
- Snijd het mengsel in 12 repen
Voedingswaarde:
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-25-om-06.34.55.png?fit=1000%2C123&ssl=1)