Quinoareep

Voor 12 stuks

Ingrediënten:

  • 300 g quinoa (ongekookt)
  • 100 g gehakte noten naar keuze
  • 50 g ongezoete kokosvlokken/schilfers
  • 1 ei
  • 200 g Griekse yoghurt
  • 80 g pindakaas of notenpasta
  • 3 el honing
  • 1 tl citroen zeste
  • 200 g gedroogde vruchten naar keuze (rozijn, abrikoos, mango,…)
  • Snuifje vanillepoeder of – extract

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C 
  • Bekleed de bakplaat met bakpapier
  • Leg de quinoa, noten, zaden en kokosvlokken in een pan met wat vetstof (plantaardige olie) en rooster voor 8 minuten
  • Giet het mengsel in een grote kom en laat afkoelen
  • Meng de rest van de ingrediënten hierdoor tot een smeuïg mengsel
  • Schep het mengsel op de bakplaat en steek in de oven voor 15min
  • Snijd het mengsel in 12 repen

Voedingswaarde: