Ingrediënten (± 4 personen):
- 100 gram gebakken varkensgebraad
- 1 komkommer
- 1 wortel
- 1 plantje platte peterselie
- 125 gram yoghurt
- 300 gram penne
- 1 koffielepel mosterd
- Peper en zout
Bereidingswijze (± 10min.):
- Kook de penne gaar, giet af en laat afkoelen
- Snij het varkensgebraad in reepjes
- Snij de komkommer en de wortel in staafjes (ter grootte van de penne)
- Snij de platte peterselie grof
- Meng de pasta met het varkensgebraad, de staafjes wortel en komkommer, en de platte peterselie
- Maak een yoghurtdressing: meng de yoghurt met de mosterd en breng op smaak met peper en zout
- Roer de yoghurtdressing onder de pasta en verdeel over 4 lunchdozen. Doe dit net voor het slaatje meegenomen wordt of bewaar de dressing apart en meng er onder het slaatje vlak voor het consumeren