Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 250 g parelcouscous
- 16 scampi’s, gepeld
- Curry, paprikapoeder en viskruiden
- 2 lente-uitjes
- 1 rode chili
- 2 puntpaprika’s
- 1 mango
- 1 limoen
- Peper en zout
Bereidingswijze:
- Kook de parelcouscous gaar, zoals vermeld staat op de verpakking.
- Giet af en laat uitlekken.
Snijd de lente-uitjes en chili in fijne schijfjes. - Snijd de paprika’s in blokjes.
- Bak de scampi’s in een hete pan met 1 el olijfolie.
- Kruid af met de curry, paprika kruiden en viskruiden.
- Bak aan beide zijden goudbruin.
- Voeg de lente-uitjes, chili en paprika aan toe en bak ze glazig en beetgaar.
- Snijd de mango in blokjes.
- Doe de mango en parelcouscous bij de scampi’s en warm nog even goed door.
- Voeg er het sap van de limoen bij en kruid af met peper en zout.