Ingrediënten:
- Havervlokken 50g
- Dadels/rozijnen/cranberries 10g
- Bakpoeder 1 koffielepel
- Whey eiwitpoeder vanille 10 g
- Snuifje zout
- Kaneel 1 koffielepel
- (soja)melk, halfvol 150 ml
- Wortel ½ stuk
- Appel ½ stuk
- Notenpasta 1 eetlepel
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 175°.
- Voeg alle droge ingrediënten (havermout, eiwitpoeder, bakpoeder, gedroogde vruchten, kaneel en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar.
- Rasp de wortel en de appel.
- Meng de melk, geraspte wortel en appel bij de droge ingrediënten.
- Giet het mengsel in een ovengeschikte schaal.
- Plaats de schaal gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal de schaal uit de oven en serveer.
- Besprenkel met een eetlepel palmolievrije notenpasta naar keuze.
TIP: vervang de notenpasta door een eetlepel gemengde zaden en pitten en voeg toe bij de droge ingrediënten bij stap 2.
