Ingrediënten:
- 200 g pompoen
- 100 g caseïne-eiwit
- 70 g kokosmeel
- 24 g (zwart) cacaopoeder
- 150 ml ongezoete amandelmelk
Bereidingswijze:
- Breng een kleine hoeveelheid water aan de kook.
- Bereid ondertussen de pompoen voor en snij in stukjes.
- Laat vervolgens de pompoen doorkoken gedurende 10 tot 25 minuten.
- Doe ondertussen het eiwitpoeder, de kokosbloem en cacaopoeder in een kom en meng.
- Giet de pompoen af wanneer deze gaar is en laat afkoelen.
- Mix de pompoen tot een puree en voeg vervolgens samen met de amandelmelk bij de droge ingrediënten. Meng alles tot een deeg.
- Begin met balletjes te vormen uit het deeg. Probeer de grootte aan te passen zodat er 22 balletjes kunnen bekomen worden.
- Leg ze vervolgens op een bakplaat met bakpapier en plaats deze in de koelkast voor minimum een uur of overnacht.
- Wanneer ze klaar zijn kunnen ze overgebracht worden in een luchtdichte bewaardoos.
Voedingswaarde: