Ingrediënten:
- 2 bananen (250 g)
- (fijne) havermout of geblend (200 g)
- 100 ml havermelk
- 2 eetlepels pindakaas (40 g)
- 2 koffielepels honing (20 g)
- Kaneel
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Pel de bananen en maak ze met een vork fijn.
- Meng de ingrediënten door elkaar en doe het mengsel in een ovenschotel met bakpapier. Voeg eventueel wat kaneel toe.
- Zet ongeveer 25 minuten in het midden van de oven.
- Laat de schotel afkoelen en snijd de muesli in 7 repen.
- Bewaar de repen in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
Voedingswaarde:
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-21-om-07.40.04.png?fit=1000%2C119&ssl=1)