Ingrediënten:
- 100 gram havermout
- 50 gram havervlokken
- 2 eieren
- 75 ml amandelmelk
- 10 dadels
- 50 gram amandelen
- 50 ml honing
- 3 eetlepels kokosolie
- 1 koffielepel vanillepoeder
- 100 gram blauwe bessen
Bereidingstijd: 30 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Meng de havermout, havervlokken, honing en vanillepoeder.
- Smelt de kokosolie in een pan en giet dit samen met de amandelmelk bij de havermout
- Ontpit de dadels en doe ze in de mixer samen met de amandelen.
- Mix de eieren erbij
- Meng dit goed onder de havermout
- Voeg de blauwe bessen toe en meng door het beslag
- Bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Verwarm het beslag voor 30 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat de repen afkoelen en snijd in stukjes
- Je kan deze 2 à 3 dagen bewaren of invriezen
Voedingswaarde: