Havermoutreep met blauwe bessen

Ingrediënten:

  • 100 gram havermout
  • 50 gram havervlokken
  • 2 eieren
  • 75 ml amandelmelk 
  • 10 dadels 
  • 50 gram amandelen
  • 50 ml honing 
  • 3 eetlepels kokosolie
  • 1 koffielepel vanillepoeder
  • 100 gram blauwe bessen

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C 
  • Meng de havermout, havervlokken, honing en vanillepoeder.
  • Smelt de kokosolie in een pan en giet dit samen met de amandelmelk bij de havermout
  • Ontpit de dadels en doe ze in de mixer samen met de amandelen.
  • Mix de eieren erbij
  • Meng dit goed onder de havermout
  • Voeg de blauwe bessen toe en meng door het beslag
  • Bekleed de bakvorm met bakpapier.
  • Verwarm het beslag voor 30 minuten in de voorverwarmde oven
  • Laat de repen afkoelen en snijd in stukjes
  • Je kan deze 2 à 3 dagen bewaren of invriezen

Voedingswaarde: