Voor 8 stuks
Ingrediënten:
- 200 g havermout
- 150 g aardbeien
- 100 g appelmoes
- 2 el kokosolie
- 2 el notenpasta
- 3 el honing
- 1 ei
- Zeste van halve citroen
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Schep de kokosolie, notenpasta en honing in een steelpan en zet op het vuur. Laat dit smelten en meng goed
- Doe de havermout in een mengkom en schep de appelmoes erbij. Was de citroen en rasp ½ van de citroen bij de havermout
- Was de aardbeien en snijd deze fijn. Hou ongeveer 5 aardbeien achter voor de garnering. Schep de aardbeien door de havermout en schenk de olie erbij
- Doe het ei erbij en meng alles goed door elkaar, zodat het een vrij dik en stevig beslag is
- Hak de pistachenoten graf
- Schep het beslag nu in de bakvorm en strooi de overige aardbeien in schijven en de pistachenoten op de bovenkant
- Steek het beslag voor 30 min in de oven tot het beslag gaar en goudbruin is
- Laat afkoelen en snij dan in repen
Voedingswaarde: