Ingrediënten:
- Brood, bruin 90g (+/- 3 sneden)
- Eieren 2 stuks
- Melk, halfvolle 100ml
- Kaneel 1 koffielepel
- Snuifje zout
- Rode diepvriesvruchten 50g
- Gemengde zaden en pitten 10 gram
- Olijfolie, 1 el
Bereidingswijze:
- Kluts de eieren en de melk in een diep bord samen tot een homogene massa.
- Voeg een snuifje zout en de kaneel toe.
- Dompel de boterhammen onder en het mengsel.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan op middelhoog vuur.
- Bak het brood aan beide zijden goudbruin.
- Herhaal dit tot de boterhammen allemaal gebakken zijn.
- Verwarm het diepvriesfruit in de microgolfoven.
- Dien het gewonnen brood warm op en werk af met een eetlepel zaden en pitten
TIP: werk af met enkele fijngesnipperde basilicumblaadjes, munt, amandelschilfers, kokosschilfers, een eetlepel yoghurt,…
![](https://i0.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/03/Schermafbeelding-2021-03-19-om-19.38.54-1024x95.png?resize=800%2C74&ssl=1)