Ingrediënten:
- 7 bananen (875 g)
- Havermout (170 g)
- Gedroogd fruit (105 g)
- Pompoenpitten (75 g)
- Lijnzaad (75 g)
- Pompoenpitten (75 g)
- gehakte amandelen (75 g)
- gehakte pecannoten (75 g)
- Ahornsiroop (210 ml)
- Kaneel
- Zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Blend de bananen en doe ze in een kom.
- Voeg de droge ingrediënten en de ahornsiroop toe aan de kom met de gemixte bananen. Werk af met een snuifje zout en eventueel wat kaneel.
- Doe het geheel in een bakplaat met bakpapier. Mik op een hoogte van ongeveer 2-3 cm.
- Zet het geheel in de oven op 170°C gedurende 20-25 minuten tot het goudbruin kleurt.
- Laat het geheel afkoelen en snij het geheel in een 30 tal bars.
- Doe de bars in een luchtdichte verpakking en bewaar ze in de koelkast.
Voedingswaarde: