Ingrediënten:
- 50 g amandelen
- 50 g pompoenpitten
- 25 g sesamzaad
- 75 g gedroogde abrikozen
- 40 g havermout
- 3 eetlepels honing
- 50 g pindakaas
- Snuifje zout
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor tot 180°C
- Doe de amandelen, pompoenpitten en sesamzaadjes in de hakmolen
- Doe er de abrikozen en havermout bij
- Voeg er honing, pindakaas en een snuifje zout aan toe
- Mix alles tot een korrelige massa
- Schep de massa op een velletje bakpapier
- Leg er een tweede op en rol met de deegrol uit tot 1,5 à 2cm dikte
- Duw de randen wat recht zodat je een mooie rechthoek krijgt
- Schuif het deeg op een bakplaat en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat afkoelen
- Snijd het deeg in repen
Voedingswaarde: