Energiereep met amandelen en abrikozen

Ingrediënten:

  • 50 g amandelen
  • 50 g pompoenpitten
  • 25 g sesamzaad
  • 75 g gedroogde abrikozen
  • 40 g havermout
  • 3 eetlepels honing
  • 50 g pindakaas
  • Snuifje zout

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor tot 180°C
  • Doe de amandelen, pompoenpitten en sesamzaadjes in de hakmolen
  • Doe er de abrikozen en havermout bij 
  • Voeg er honing, pindakaas en een snuifje zout aan toe
  • Mix alles tot een korrelige massa
  • Schep de massa op een velletje bakpapier
  • Leg er een tweede op en rol met de deegrol uit tot 1,5 à 2cm dikte 
  • Duw de randen wat recht zodat je een mooie rechthoek krijgt 
  • Schuif het deeg op een bakplaat en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven
  • Laat afkoelen
  • Snijd het deeg in repen

Voedingswaarde: