Ingrediënten:
- 5 tal walnoten (25 g)
- Boekweitbloem (180 g)
- Whey-eiwit (180 g)
- Banaan (125 g)
- Halfvolle melk (50 ml)
- 100% amandelpasta (40 g)
Bereidingswijze:
- Hak de walnoten fijn.
- Voeg de walnoten samen met het boekweitbloem en whey-eiwit.
- Plet een banaan en voeg 2 eetlepels amandelpasta en een goeie scheut halfvolle melk toe.
- Doe de droge ingrediënten bij het banaanmengsel.
- Meng de ingrediënten tot een deeg.
- Verspreid het deeg over een bakplaat met bakpapier.
- Plaats in de koelkast voor ten minste 30 minuten of overnacht.
- Haal uit de koelkast en snijd in 8 bars.
Voedingswaarde:
![](https://i1.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-20-om-06.57.29.png?fit=1000%2C166&ssl=1)