Eiwitbar op basis van boekweitmeel

Ingrediënten:

  • 5 tal walnoten (25 g)
  • Boekweitbloem (180 g)
  • Whey-eiwit (180 g)
  • Banaan (125 g)
  • Halfvolle melk (50 ml)
  • 100% amandelpasta (40 g)

Bereidingswijze:

  • Hak de walnoten fijn.
  • Voeg de walnoten samen met het boekweitbloem en whey-eiwit.
  • Plet een banaan en voeg 2 eetlepels amandelpasta en een goeie scheut halfvolle melk toe.
  • Doe de droge ingrediënten bij het banaanmengsel.
  • Meng de ingrediënten tot een deeg.
  • Verspreid het deeg over een bakplaat met bakpapier.
  • Plaats in de koelkast voor ten minste 30 minuten of overnacht.
  • Haal uit de koelkast en snijd in 8 bars.

Voedingswaarde: