Aantal personen: 6
Ingrediënten:
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 300 g pastinaak
- 200 ml gevolgente fond
- Takjes tijm en rozemarijn
- 6 coquilles
- 2 sneden Gedroogde Gandaham
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
Bereidingswijze:
- Verwijder de takjes rozemarijn en tijm. Plaats de pastinaak en fond in een blender en mix tot een homogeen mengsel.
- Haal de Gandaham uit de over en laat even afkoelen. Daarna kan je deze verkruimelen.
- Bak de coquilles in 1 el olijfolie in een warme pan. Kruid met peper en zout. Bak ze aan beide kanten kort.
- Dresseren: Neem een lepel pastinaak en doe dit op elk bord. Veeg met de lepel de pastinaak een beetje uit. Leg de coquille erop. Bestrooi met de kruimels gedroogde Gandaham en kruid nog eens af met peper en zout.