Ingrediënten:
- 2 bananen (260 g)
- 40 g dadels, ontpit
- 3 eieren (180 g)
- Zout
- 1 appel (125 g)
- 40 g honing
- 1 koffielepel bakpoeder (5 g)
- 100 g bloem
- 50 g havermout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Mix de bananen met de dadels tot een glad mengsel.
- Klop de eieren los met een snuifje zout.
- Snijd de appel in kleine blokjes. Roer de eieren en appel dor het bananenmengsel.
- Meng de honing, bakpoeder, bloem en de havervlokken. Roer door het beslag en giet in een bakvorm met antiaanbaklaag of bakpapier.
- Bak gedurende 45 minuten in de oven.
Voedingswaarde:
![](https://i1.wp.com/www.dietist-tom.be/storage/2021/02/Schermafbeelding-2021-02-21-om-07.29.54.png?fit=1000%2C150&ssl=1)
Probeer te mikken op een portie die zeker 2 g/kg LG koolhydraten aanbrengt