Ingrediënten:
- 1 appel (150 g)
- 1 eetlepel kokosolie (10 ml)
- Halfvolle melk (80 ml)
- Honing (50 g)
- Kaneel (naar smaak)
- Havermout (250 g)
- (diepvries) frambozen (140 g)
Bereidingswijze:
- Haal de frambozen even op voorhand uit de diepvries.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schil de appel en blend het vervolgens tot een moes.
- Roer de kokosolie met de appelmoes.
- Voeg de melk, honing en eventueel kaneel toe en roer alles met een lepel goed door elkaar.
- Doe de helft van de havermout in een blender en maal het tot bloem. Voeg de haverbloem en de rest van de havermout bij de andere ingrediënten en mix het tot een romig beslag.
- Voeg de frambozen aan het beslag toe.
- Neem een ovenschaal met bakpapier en verdeel het beslag gelijkmatig over de schaal.
- Bak ongeveer 20 minuten in de oven op 180°C.
- Laat het geheel afkoelen en snijd in … repen.
Voedingswaarde: