Geef het coronavirus geen kans!

Momenteel heeft het coronavirus al meer dan 200 doden geëist, zijn er bijna 10.000 besmette patiënten,… . De uitbraak is uitgeroepen tot een internationale noodsituatie. Voorlopig zijn er in België nog geen besmettingen vastgesteld. Ons advies? Wacht niet en neem preventieve voorzorgen om je gezin en jezelf te beschermen. 
Symptomen

Het lijkt een beetje op de symptomen van het SARS-virus; grieperig, koorts en hoesten. In een later stadium zijn er longklachten of andere problemen met de ademhaling. 

Hoe kan je jezelf beschermen? 

Dr. Andrew W. Saul, een internationale expert op het gebied van vitaminetherapie, zegt: “Het coronavirus kan dramatisch worden vertraagd of gestopt, door het onmiddellijke gebruik van hoge dosissen vitamine C. Artsen hebben de krachtige antivirale werking van vitamine C al tientallen jaren aangetoond. Er is een gebrek aan media-aandacht voor deze effectieve en succesvolle aanpak tegen virussen in het algemeen en coronavirus in het bijzonder.”

De artsen van de Orthomolecular Medicine News Service en de International Society for Orthomolecular Medicine dringen aan op een methode gebaseerd op voedingsstoffen om symptomen voor toekomstige virale infecties te voorkomen of te minimaliseren. De volgende hoeveelheden vitamines worden aanbevolen voor volwassenen (voor kinderen moet je deze verminderen in verhouding tot het lichaamsgewicht);

– Vitamine C: 3000 mg per dag (neem bv. 3 capsules gedurende de dag met elk 1000 mg in )
– Vitamine D3: dagelijks 2000 internationale eenheden
– Magnesium: 400 mg per dag (in citraat-, malaat-, chelaat- of chloridevorm)
– Zink: 20 mg per dag
– Selenium: 100 microgram per dag

Van vitamine C, vitamine D, magnesium, zink en selenium is wetenschappelijk aangetoond dat het ons immuunsysteem tegen virussen versterkt.

Bron: Nutri-Bel
tablets and pills on the wooden table. Medicine concept