info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Verlof van dinsdag 9 oktober tot zondag 28 oktober

Van dinsdag 9 oktober tot zondag 28 oktober ben ik op verlof voor de mountainbike meerdaagse Crocodile Trophy in Australië. Indien je een afspraak wenst te maken of vragen hebt, gelieve dit per mail te doen naar info@dietist-tom.be. Telefonisch ben ik niet bereikbaar.

Als je mijn avonturen wenst te volgen kan dit op de Facebookpagina “Ride Against MS – Sjoukje en Tom’s sportieve avonturen”. Mijn vrouw Sjoukje Dufoer houdt dagelijks een dagboek bij voor de Krant van West-Vlaanderen die ik op de Facebookpagina zal posten.

Vanaf maandag 29 oktober ben ik terug volledig tot jullie dienst om jullie verder te begeleiden!
562712b1734ab4d0e7bb55ccdee257bd_DSC_1196
Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant