info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Ingrediënten

Bereidingswijze:

TIP: met de koekjes kan je ook een zelfgemaakte speculaaspasta maken. Meng hiervoor 200g gemixte koekjes met 50 ml koffie, 50 ml halfvolle melk en een klein klontje roomboter (10g). Je bewaart deze pasta best afgesloten in de koelkast.

Voedingswaarde:

SpeculoosEn (kcal)KH (g)suiker (g)Vezels (g)Eiwit (g)Vetten (g)VV (g)EOV (g)MOV (g)
Geheel (14 tal st.)1162126417156541194
Portie (20 g)8393115310
SpeculoospastaEn (kcal)KH (g)suiker (g)Vezels (g)Eiwit (g)Vetten (g)VV (g)EOV (g)MOV (g)
/100 g307311124181251
Portie (15 g)4652013210

* je kan ook zelf speculaaskruiden maken: 8 el kaneel, 2 el nootmuskaat, 2 el kruidnagel, 1 el gember, 2 tl foelie en 2 tl kardemon mengen.