Aperitief hapjes:
- Gemarineerde wortels en Arabische dip
- Carpaccio van vijgen met feta
- Aromatische olijfolie met rauwe groenten
- Flatbread met dipsauzen
Voorgerechten:
- Pompoensoep met notencrumble
- Pizza van courgette
- Koude spicy avocadosoep met zalm
- Tartaar van forel, radijs en aardappel
Hoofdgerecht:
- Eend met butternut, gedroogde tomaat en yoghurt dressing
- Zalmfilet met kruidenkorst, peterseliewortel en kervelsausje, avocado salade
- Ossobucco van kalkoen
- Zeebaars in zoutdeeg
Koolhydraten:
Koolhydraatvervangers:
Dessert:
- Brownie van zoete aardappel en frambozen coulis
- Chocoladegebak
- Mousse van framboos
- Mango ijsje met passievrucht
Hierbij een bestand met met alle recepten samen gebundeld indien je ze wenst af te drukken: