Samenwerking O’Sofit

Na een succesvolle samenwerking met FitFoodz, die jammergenoeg hun service moesten opgeven wegens te hoge productiekosten, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe firma die verse, gezonde en kant-en-klare maaltijden aan huis levert. Zo is de samenwerking met O’Sofit tot stand gekomen.

Als mensen met dezelfde passie elkaar vinden, kunnen er mooie dingen ontstaan…

10 % Korting op kant en klare maaltijden van O'Sofit via kortingscode: Tom10

WIE ZIJN WE?

Twee jonge, energieke mensen met totaal verschillende achtergrond maar een gezamenlijke passie voor lekker, gezond eten en het helpen van mensen naar een gelukkige en actieve levensstijl! 

 Als coaches (Aangezien we beide in de fitnessbranche gewerkt hebben) weten we maar al te goed hoe belangrijk bewegen is…

MAAR ook hoe klein de impact daarvan is als je voeding en levensstijl totaal fout zit.
Keer op keer krijgen we van mensen te horen hoe moeilijk ze het vinden om gezonde, gevarieerde keuzes te maken en zo tot een goed uitgebalanceerd voedingspatroon te komen.
Ze hervallen steeds terug in dezelfde “saaie, oude, dieetgewoontes” die op een bepaald moment sowieso gaan doorwegen, waardoor ze opgeven en alle verloren kilo’s zo terug bijkomen.
Vandaar dat we “O’Sofit” zijn opgestart.

Onze liefde voor koken en lekker eten zorgt ervoor dat we steeds op zoek gaan naar nieuwe, interessante recepten die onze en jullie smaakpapillen kunnen bekoren. Want zeg nu eerlijk, niemand eet graag simpele kip met groenten 5 dagen van de 7 toch?

Met “O’Sofit” willen we de oplossing bieden voor iedereen die nood heeft aan gezonde, uitgebalanceerde voeding dat niet saai of smaakloos is maar dan zonder de zorgen van winkelen, koken, schoonmaken en afwassen!

ONDER HET MOTTO: “EAT BETTER, ENJOY MORE”
WILLEN WE HET LEVEN VOOR IEDEREEN NET DAT TIKKELTJE MAKKELIJKER EN SMAKELIJKER MAKEN 

OVER ONZE MAALTIJDEN

Al onze maaltijden zijn steeds gemaakt met verse ingrediënten, vlees & vis van hoge kwaliteit of lekkere kip en aangevuld met gezonde groenten.
Daar we weten dat dagelijks voldoende groenten eten naar gezondheid en gewichtsbeheersing een enorm voordeel bieden, hechten we hier veel belang aan tijdens het bereiden van onze gerechten.

We gebruiken vooral “low-fat” vlees, gezonde vezels zoals volkorenpasta, quinoa en we bieden ook gerechten aan met bloemkoolrijst, courgette noedels etc.
De sauzen die erbij geserveerd worden zijn steeds suiker- en zoutarm.

Dit alles wil totaal niet zeggen dat ze niet superlekker zijn!
Door het gebruik van verse kruiden en soms wat ongewone combo’s worden je smaakpapillen telkens opnieuw geprikkeld en gestreeld!