info@dietist-tom.be — 0472 84 01 30

Positieve reacties

Enkele positieve reacties! :)
Als diëtist focus ik me niet enkel op sporters, maar begeleid ik eenieder naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon met bijgevolg het gewenst gewichtsverlies.

Ik heb net met veel aandacht en plezier geluisterd naar jouw interview op Radio 2. Zo ben ik terecht gekomen op jouw website en mijn hart maakte een sprongetje bij het lezen van jouw 11 gezondheidsregels. Ze zijn haalbaar!!! Ik heb sinds kort besloten dat ik stop met al mijn diëten. Het is bijzonder vermoeiend en deprimerend om een ganse dag door gefocust te zijn op eten. En al helemaal als het niet het gewenste resultaat geeft. Ik heb er echt genoeg van! No more jo-jo! Ik wil vanaf nu kiezen voor een gezonde levensstijl en voor gezonde voeding. Gedaan met strenge diëten! Ik heb gezien op je website dat je een heel deel recepten hebt en zelfs een 2 wekenplan. Fantastisch!

Als je verder gewicht verliezen, en toch nog genoeg energie en kracht wilt hebben voor de trainingen dien je bij Tom te zijn. Zijn input verandert je eet gewoontes, zijn schema laat toe om nog genoeg te eten (zonder honger te lijden) en dit ondersteund door een fantastiche applicatie waar je al je documenten etc… kan raadplegen. Topper

Van bij de start een goeie klik gemaakt met Tom. Een plan op maat van je gewoontes en je persoonlijkheid mij al gauw een mooi resultaat opleverde. Tom steunt je door dik en dun ook in moeilijke tijden en staat altijd paraat om vragen te beantwoorden. Een WhatsApp bericht beantwoorden wanneer je in de winkel niet zeker bent of je aankoop wel ok is, is in de mate van zijn mogelijkheid dan ook vlug beantwoord.

Op je voeding letten en heel regelmatig in beweging zijn, maar toch elk jaar weer wat bijkomen… Herkenbaar? Na 15 jaar aanmodderen bracht een bezoekje aan Tom de kentering. En dat met niet eens zo’n wereldschokkende veranderingen: gewoon een aantal kleine, behapbare optimalisaties in m’n voedingspatroon en sportgewoontes. Na amper een half jaar overtreft het resultaat m’n stoutste verwachtingen. En dan gaat het natuurlijk om gewichtsverlies, maar ook om het fitter en energieker gevoel. Ik ben alvast erg blij dat ik bij Tom ben binnen gestapt!

Als sporter is het niet gemakkelijk om het juiste voedingspatroon te vinden. Via verschillende instanties ben ik doorverwezen tot bij Tom om me te laten begeleiden op het vlak van een aangepast voedingschema algemeen, tijdens het sporten en in combinatie met intermittent fasting. Ik ben heel blij dat ik Tom leren kennen heb, want hij heeft me hierin super begeleid. Hij is vlot en duidelijk in zijn uitleg en begeleiding, en maakt tijd voor iedere persoon als individu om zo tot het beste voedingschema te komen. Ook is hij telkens oprecht geïnteresseerd over hoe het gaat op sportief vlak wat zorgt voor een persoonlijkere begeleiding. Persoonlijk zou ik Tom zeker aanraden als diëtist en zeker ook als persoon.

Na een zoveelste eigen mislukte poging om op eigen kracht te vermageren ben ik via “dokter google” bij Tom terecht gekomen. Waarom Tom? Ik voelde mij geconnecteerd door onze gemeenschappelijke passie van het fietsen. Ik wordt op een fijne manier bijgebracht hoe mijn specifiek voedingsschema er moet uit zien. Om niks aan het lot over te laten gaan we ook een volledige DNA check uitvoeren! Kortom… ik ben bijzonder tevreden over de huidige aanpak en héél benieuwd naar de nieuwe inzichten uit de DNA analyse. PS: ondertussen 6 weken bezig en 6,4 kilo lichter. :-) Filip

Fijne samenwerking! Niet enkel om gewicht te verliezen maar ook in functie van sporten en de juiste voeding (en eventueel supplementen) op het juiste moment is Tom een echte ervaringsdeskundige.

Heel ervaren, vriendelijk mens die weet waar hij mee bezig is.
Luistert goed naar wat je wil en kan.
Super diëtist
Ik raad hem aan iedereen aan.
Zelfs mijn specialisten stonden verwonderd van de resultaten die ik bekomen heb samen met Tom
Super bedankt Tom

Combineer de laatste wetenschappelijke inzichten met een persoonlijke begeleiding en je hebt diëtist Tom! Aanrader!

Gebalanceerd voedingsadvies om de vooropgestelde doelen te behalen door een nuchtere analyse van UW voedingsgewoontes. Alsook voor voedingssupplementen, sportvoeding(SANAS) en dergelijke kunt u bij tom terecht.

Het diëten moe, maar ontevreden over ons gewicht én ontevreden over de klassieke diëten zochten we als koppel begeleiding op maat van een diëtist die vooral met gezonde voeding bezig was.
We vonden hem in augustus in de persoon van Tom, en we hebben het ons nog geen minuut beklaagd dat we met hem in zee gegaan zijn.
Ons persoonlijk plan is bruikbaar en een grote hulp, en vragen worden snel beantwoord.
Het is ons opgevallen dat Tom een goede luisteraar is, en dus refereert naar ons als persoon, ipv een aantal regeltjes af te drammen.
Die persoonlijke aanpak motiveert ons !
Jammer genoeg gaat het vermageren zeer traag, maar we genieten zo van de “andere” levensstijl dat we niet veel het gevoel hebben dat we ons iets ontzeggen.
Zoals het nu lijkt kunnen we nog lang volhouden, al is het woord “volhouden” niet goed gekozen.
Bedankt Tom om ons op de lange weg bij te staan, te motiveren en te enthousiasmeren :-)

Zeer aangename persoon die uitstekend voedingsadvies geeft. Hij kan zich goed in uw persoon plaatsen en op die manier gepast en up to date advies geven. Absoluut een aanrader voor iedereen die wil bijleren over zijn voedingsgewoontes!
Werkt ook steeds punctueel en is altijd op tijd wat samenwerken zeer handig maakt.
Begripvol, kennis van zaken en een fijne persoonlijkheid.

Hele goeie begeleiding op de weg naar een gezonde levensstijl.
Vragen tussendoor kan je altijd stellen, je wordt heel snel geïnformeerd.

Sedert ik samen met Tom een evenwichtig voedingsplan opmaak in functie van mijn sportprestaties ben ik er alleen maar op vooruit gegaan. Tips omtrent voeding en de nodige supplementen in functie van de trainingsbelasting zijn TOP en hebben meer dan zijn effect! Bedankt Tom en samen op weg naar een (sportief) succesvol 2021 !

Bij Tom gaat het niet om het cijfertje op de weegschaal, maar het streven naar een gezonde levensstijl in combinatie met het sporten.
Via Tom ook het intermittent vasten leren kennen en hoe ik het concreet moet toepassen in functie van het sporten.

Tom gaf ons vanaf het eerste bezoek, nu drie jaar geleden, vertrouwen in een goede afloop van ons voornemen om ons gewicht op peil te brengen.
Intussen zijn onze voedingsgewoonten volledig gewijzigd. Hier geen ‘lights’ maar bewust gekozen gezonde voeding die ons gewicht quasi onmiddellijk in de goede richting liet gaan.
Het schema en de tips integreren we dag na dag. We willen er eigenlijk niet meer van af.
Door de samenwerking met Tom zien we onze energie en onze weerstand boosten. Bedankt Tom!

Tom, dank voor de vele tips de afgelopen twee maanden. Nu zijn we op skireis in Stubaier en we voelen beiden dat enkele kg minder en meer energie een groot verschil maken.

Ik moet je dus in ieder geval nog eens bedanken voor de begeleiding. Zonder uw deskundige hulp bij het aanpassen van mijn eet gewoontes, de tips wat/hoe/hoeveel te eten tijdens de inspanning was het me nooit gelukt.

Sinds enkele jaren in begeleiding bij deze top diëtist. Hij is geduldig en heeft respect voor de mens. Hij zorgt voor een goed plan en bewandelt ze samen met mij. Dat is hoe ik deze begeleiding bij Tom het beste zou kunnen samenvatten. Als triatleet in combinatie met een zeer drukke agenda kreeg ik steeds de juiste adviezen mee. Geen geldbejag wel de best passende oplossingen voor het persoonlijk plan.
Kortom! Ik zou (en doe dit vaak) Tom aanraden.

Ik denk dat ik zonder je hulp en advies het nooit zou gehaald hebben. Het heeft me enorm geholpen. Ook het gevoel en het vertrouwen is er altijd geweest dat er in ging slagen. Iets wat ik vorige jaren niet had. Het heeft ook m’n hele eetpatroon gewijzigd.

Mijn bezoeken aan jou hebben me doen inzien dat ik veel gezonder moet gaan eten. En die lijn trek in nu gewoon verder.

Ik ben echt tevreden over mijn vormpeil en het bijhorende voedingsadvies heeft daartoe zeer veel geholpen.  Alvast Bedankt hiervoor!

Bedankt voor het goed advies; zonder jou was het onmogelijk geweest denk ik.

Ik moet zeggen dat je eetpatroon tijdens de wedstrijd wonderen heeft gedaan! De voeding kwam op het perfecte moment en ook de gelletjes zorgden perfect op de goede momenten voor de nodige energie. Bedankt voor alle tips!…

Het is werkelijk onschatbaar wat jullie van concrete voedingstips hadden voor mij vanuit die stofwisselingsanalyse! Ik ben ervan overtuigd dat dit de sleutel was tot mijn o zo vlotte marathonvoorbereiding én PR!

Ik voel me goed in mijn vel de laatste tijd en ik geniet van mijn eten!

Al meer dan een week volledig klachtenvrij en sterker dan ooit dankzij het FODMAP dieet. Geen last meer van opgeblazen en krampen. Had dit nooit gedacht. Waarvoor dank.

Kijk, dit is nu eens wat ik wou horen: geen crashdiëten, niet uithongeren, geen weight-watchers-punten tellen of wat nog van rare dingen. Nee hoor, gewoon simpel: zorg dat wat je in je lijf krijgt ook nuttig is voor je lijf. Eiwitten na het sporten, koolhydraten voor het sporten, vocht tijdens het sporten, allez, een hele waslijst aan tips and trics maar uiteindelijk wel heel logisch en gemakkelijk op te volgen zonder ook maar één dag honger te hebben of zwak op mijn poten te staan als ik een run van 30km op de planning had. Perfect dus! De resultaten waren er dan ook naar: tegen Amsterdam was ik een paar kilogram lichter en voelde ik me ook een stuk fitter. En als kers op de taart kreeg ik nog een hele eet-planning voor de 48u voor mijn marathon, de wedstrijd zelf en de 24u nadien. Ik blijf tegen iedereen herhalen dat dit er voor gezorgd heeft dat ik toen een PR heb gelopen!

Volg nu 3 weken strikt je voedingsschema. Heb geen moeite met het volgen van de richtlijnen en mijn suikerwaarden zijn wonderbaarlijke verbeterd. Zit nu ’s morgens, ’s middags en ’s avonds stabiel rond de 100. Heb binnen 2 weken terug een afspraak bij huisarts en hopelijk mag ik stoppen met medicatie voor de suiker. Bedankt!

Dankzij de schitterende voedingsadviezen van Tom Vandenbussche en de schema’s van Matthias Boetens bij Pulso Preventielab in Zwevegem meer dan enkele kg kwijt geraakt TOP AANRADER!

Dank voor de goeie support de laatste maanden!! Hebben er heel veel aan gehad.
Je doet dat super goed en met veel enthousiasme.

Artikel delen:

Deze vind je misschien ook interessant